Vragen over een onbetaalde factuur?
Tom helpt je graag verder
Stel je vraag
Terug naar overzicht

Projectmanagementbureau krijgt openstaande facturen van € 55.156,17 betaald slechts 7 dagen na onze tussenkomst

16 januari 2024

Een projectmanagementbureau dat bouwprojecten voor bedrijven beheert, had te maken met een securityfirma die betalingen uitstelde. De debiteur betaalde de 1ste factuur correct, maar na de aanstelling van een nieuw management, betaalde hij geen enkele factuur meer. Zelfs niet na veelvuldige aanmaningen van onze opdrachtgever.

De debiteur hield onze opdrachtgever aan het lijntje door te zeggen dat zijn facturen nog niet werden goedgekeurd door de juiste persoon en nog niet vrijgegeven werden voor betaling.

Na verschillende aanmaningen, besloot het projectmanagementbureau KLAAR Incasso in te schakelen. Wij handelden snel en assertief, waarbij we contact opnamen met verschillende personen binnen het bedrijf en verschillende communicatiemiddelen inzetten. Eerst werden 3 van de 4 factuur rechtstreeks bij onze opdrachtgever betaald. De laatste factuur en kosten, zoals interest en schadevergoeding, werden uiteindelijk één dag later betaald bij KLAAR incasso. Dit resulteerde in de volledige betaling van € 56.409,22 binnen slechts 7 dagen na de start van het dossier.

De debiteur heeft alles betaald: het factuursaldo + de kosten voor laattijdige betaling (interest en schadebeding). Omdat interest en schadebeding de commissie zijn van KLAAR Incasso, zijn er geen kosten voor de opdrachtgever en werd het dossier ‘gratis’ geïnd.

INCASSOSCHATTING
Wat is de kans dat je facturen nog betaald worden?

Verschillende factoren maken het gemakkelijker of net moeilijker om je openstaande facturen te innen. Doe de test en krijg zicht op je slaagkansen.

Doe de test