Klaar!

Wij zijn KLAAR Incasso, een Limburgs incassobureau dat tot het uiterste gaat om je onbetaalde facturen te innen. Reken op een doorgedreven en persoonlijke aanpak met respect voor je bedrijfsidentiteit en klanten.

Wie is KLAAR Incasso?

Roos Vanvinckenroye en Tom Schouterden zijn de gezichten achter KLAAR Incasso. Twee ervaren ondernemers die van aanpakken weten en zich probleemloos herkennen in je bezorgdheden. We zijn een klein maar sterk team dat je dossier binnenstebuiten kent en ontzettend snel schakelt.

Vragen over een onbetaalde factuur?

Tom helpt je graag verder
Stel je vraag
87%
van onze facturen wordt positief afgesloten.
5
aantal weken van de gemiddelde looptijd van een succesvolle minnelijke case.
85%
van de gevallen betaalt de debiteur/je klant de extra kosten.
1013
aantal klanten, met meer dan 7029 dossiers.

Onbetaalde factuur?

Laad ze hier op!
Klantenportaal

Waarom KLAAR Incassobureau inschakelen? Daarom.

Snel resultaat

Je wacht ondertussen al lang genoeg op je geld. Dat begrijpen we. Daarom schakelen we meteen een versnelling hoger wanneer je bij ons aanklopt.

Betaalbaar

We werken volgens het no cure no pay-principe en rekenen enkel een kost aan wanneer je case succesvol afgerond is. In 85% van de gevallen wordt die kost betaald door je klant door de interesten en schadebeding op de factuur. En ben je dus geen extra geld kwijt.

Voor elk bedrag

Of je nu onbetaalde facturen van 20 of 5.000 euro hebt liggen. Elk geld dat je niet hebt geïnd, is verloren geld. Zeker als je optelt hoeveel je op die manier links laat liggen. We helpen je daarom verder met elke factuur.

Heldere communicatie

Jij hoeft je van niets nog iets aan te trekken, maar wij houden je wel steeds op de hoogte. Via ons online platform kan je opvolgen welke stappen we zetten.

Bemiddelen

Betwistingen maken facturen innen niet gemakkelijk. Wanneer je ons incassobureau inschakelt, staan we je bij en laten jou aan het langste eind trekken.

Klaar!

Je bent het beu om achter onbetaalde facturen aan te zitten en wil die hangende zaken opgelost hebben. Als incassobureau zorgen we dat je onbetaalde facturen geïnd worden. De telefoon is ons sterkste wapen, net zoals een goede dosis doorzettingsvermogen en wederzijds respect. We zetten alles op alles om op een doortastende manier snel resultaat te bekomen.