Vragen over een onbetaalde factuur?
Tom helpt je graag verder
Stel je vraag
Terug naar overzicht

Webdesigner krijgt laatste slotfactuur niet betaald, tot onze tussenkomst

08 maart 2023

Een webdesigner, onze opdrachtgever, ontwikkelde een nieuwe website voor een advieskantoor in facility management. De debiteur weigerde echter om de slotfactuur te betalen omdat hij niet tevreden was. De originele offerte werd nochtans correct uitgevoerd, maar de debiteur bleef met extra vragen komen en bezorgde zelf de nodige input niet op tijd waardoor het project vertraging opliep.

Omdat de debiteur niet betaalde, maakte de webdesigner de onbetaalde factuur van €278,35 aan ons over. Interest en schadebedingkosten verhoogde dat bedrag tot €319,57. Tien dagen nadat we de eerste aangetekende aanmaning verzonden, wisten we het volledige bedrag te innen. Hiervoor dienden we in tussentijd enkele keren telefonisch contact op te nemen met de debiteur om op een betaling aan te dringen.

Onze tussenkomst was volledig kosteloos voor onze opdrachtgever, aangezien onze commissie bestond uit de bijkomende kosten voor laattijdige betaling.

INCASSOSCHATTING
Wat is de kans dat je facturen nog betaald worden?

Verschillende factoren maken het gemakkelijker of net moeilijker om je openstaande facturen te innen. Doe de test en krijg zicht op je slaagkansen.

Doe de test