Bereken de kans

Wat is de kans dat de facturen van je groothandel nog betaald worden?

Bereken de kans
No cure no pay

Incassobureau voor groothandelaars in bouwmaterialen

Laat je onbetaalde facturen zonder zorgen aan ons over
  • 87% kans op slagen
  • Je facturen snel & correct geïnd
  • Klanten beoordelen ons met 4,6/5

Heb je een bedrijf dat bouwmaterialen verkoopt? Dan kan je er helaas van meespreken: niet elke klant betaalt even netjes en op tijd je factuur. En dat terwijl jij je tijd beter kan spenderen dan achter onbetaalde facturen aan te zitten.

Daarom staan wij voor je klaar. Wij zijn KLAAR Incasso, een Limburgs incassobureau dat tot het uiterste gaat om je onbetaalde facturen te innen. Met jarenlange ervaring in onder meer de groothandel weten wij je facturen snel en correct te innen. Reken op een doorgedreven en persoonlijke aanpak met respect voor je bedrijfsidentiteit en klanten.

Neem contact op

Waarom je een incassobureau inschakelt

Je relatie blijft
onaangetast

Verwacht je niet alleen aan een goede dosis doorzettingsvermogen maar ook aan de nodige aandacht voor je klantrelaties. We gaan steeds respectvol te werk wanneer we onbetaalde facturen innen.

No cure no pay-garantie

We rekenen enkel een kost aan wanneer je case succesvol afgerond is. In 85% van de gevallen wordt die kost betaald door je klant, door de interesten en schadebeding op de factuur. En ben jij dus geen extra geld kwijt.

Snelle en heldere communicatie

Je wacht ondertussen al lang genoeg op je geld. Daarom gaan we meteen aan de slag wanneer je bij ons aanklopt. Jij hoeft je van niets nog iets aan te trekken, maar we houden je wel steeds op de hoogte via ons online platform.

Heb je vragen over een onbetaalde factuur van je groothandel?

Tom helpt je graag verder
Stel je vraag

Klaar om te starten?

In 3 weken meer duidelijkheid met Klaar Incasso

incassobureau inschakelen

Eerste contact

Jij bezorgt ons de onbetaalde factuur en klantgegevens, we sturen als incassobureau een eerste aangetekende brief naar je klant. Na de vereiste wachttijd, schakelen we een versnelling hoger.
incassobureau inschakelen

Nauwe en doelgerichte opvolging door incassobureau

We bellen je klant op, contacteren hem/haar zo intens als nodig is via verschillende communicatiekanalen om een concrete betaalbelofte vast te leggen. Komt je klant die niet na? Dan zetten we door tot de effectieve doorbraak.
incassobureau inschakelen

Oplossing binnen 3 weken

Verwacht je binnen 3 weken aan meer duidelijkheid. Zij het de volledig betaalde factuur, de start van een afbetaalplan of merkbare vorderingen bij moeilijke procedures. Weigert je klant elke medewerking? Dan kies jij of we starten met een gerechtelijke procedure. We staan je ook hierin bij tot het einde.
87%
van onze facturen wordt positief afgesloten.
5
aantal weken van de gemiddelde looptijd van een succesvolle minnelijke case.
85%
van de gevallen betaalt de debiteur/je klant de extra kosten.
1013
aantal klanten, met meer dan 7029 dossiers.

Onbetaalde factuur?

Laad ze hier op!
Klantenportaal

Wat denken klanten over ons

Daar we ons eigen klanten-opvolgsysteem hebben sturen we enkel onze moeilijk te innen vorderingen door naar Klaar Incasso. Ze slagen er telkens weer in om deze lastige dossiers positief af te ronden. Chapeau!

Silvie De Bleeckere - Leverancier van natuursteen

Zeer correct en professioneel afgehandeld !

Dimitri Flaviani - Firma metaalwerken

Helaas heb ik één keer per jaar of zo een incassobureau nodig. Maar wat scheelt dat toch een boel stress! Heerlijk! Je upload de factuur en je algemene voorwaarden. De rest gaat helemaal vanzelf! Je wordt heel netjes op de hoogte gebracht van elke actie en waar ik vroeger dacht dat dit duur was, blijkt t juist goed te doen aan mijn gemoed en portemonnee!

Sander de Wilde - Fotograaf

Klaar!

Je bent het beu om achter onbetaalde facturen aan te zitten en wil die hangende zaken opgelost hebben. Als incassobureau zorgen we dat je onbetaalde facturen van je groothandel geïnd worden. De telefoon is ons sterkste wapen, net zoals een goede dosis doorzettingsvermogen en wederzijds respect. We zetten alles op alles om op een doortastende manier snel resultaat te bekomen.

Start met innen