Vragen over een onbetaalde factuur?
Tom helpt je graag verder
Stel je vraag
Terug naar overzicht

Waarom incasso inschakelen als transportbedrijf?

22 september 2022

In deze tijden is het extra belangrijk dat je klanten je facturen betalen. Zeker als transportbedrijf. Want de brandstofprijzen blijven de hoogte in schieten. Ervaar je hier toch moeilijkheden mee? Wij vertellen je graag hoe incasso inschakelen je hierbij helpt.

 

Nu belangrijker dan ooit

Er zijn verschillende factoren waarom het nu belangrijker is dan ooit dat je facturen tijdig betaald worden. En vooral dat je achter je onbetaalde facturen aan gaat.

  • Hoge brandstofprijzen
    Hier kan niemand nog omheen. Maar als transportbedrijf is het natuurlijk écht onmisbaar. Daarom is het belangrijk dat je klant tijdig betaalt zodat jij je brandstof kan blijven betalen.
  • Meer sociale aanvaarding
    In tijden van crisis zitten veel mensen in hetzelfde schuitje. Daarom is er een grotere sociale aanvaarding om incasso in te schakelen.
  • Facturen laten liggen
    Debiteurs zoeken in moeilijke omstandigheden vaak extra excuses om hun factuur niet te betalen en wachten er veel langer mee. Geef je onbetaalde facturen dus sneller dan ooit door aan een incassobureau.

 

Time is money

Hoe langer je wacht op je betaling, hoe kleiner de kans is dat je ze effectief krijgt. En time is money, dus je geeft het best zo snel mogelijk door aan ons. Wij zorgen ervoor dat je je geld snel hebt. Er zijn geen risico’s aan verbonden en vaak ook geen bijkomende kosten dankzij ons no cure no pay-principe.

 

KLAAR incasso inschakelen voor je transportbedrijf, dat is:

  1. Snel
    Je moet al lang genoeg op je geld wachten. Dus schakelen wij meteen naar de hoogste versnelling.
  2. Betaalbaar
    Dankzij ons no cure no pay-principe rekenen we enkel een kost aan wanneer je case succesvol afgerond is. In 85% van de gevallen wordt die kost zelfs betaald door je klant.
  3. Voor elk bedrag
    Of het nu gaat om € 20 of € 5.000, elke onbetaalde factuur is verloren geld. Daarom helpen wij je altijd verder, maakt niet uit wat het bedrag is.
  4. Heldere communicatie
    Jij hoeft je niets aan te trekken, maar wij houden je wel steeds op de hoogte via ons online platform.
  5. Bemiddelen
    Bij KLAAR Incasso staan we je altijd bij en laten we jou aan het langste eind trekken.

Wil je graag meer info hierover? Of heb je een klant die je facturen niet wil betalen? Contacteer ons en wij komen snel met een antwoord.

Wil je een snelle afhandeling van jouw dossier? KLAAR Incasso is er voor jou. Contacteer ons vandaag nog en wij gaan meteen aan de slag!
Contacteer ons