Vragen over een onbetaalde factuur?
Tom helpt je graag verder
Stel je vraag
Terug naar overzicht

Sylvia Vogelaar, bestuurder van Passion Works: “Dankzij KLAAR incasso kunnen wij ons weer focussen op onze core business”

14 juni 2024
Sylvia Vogelaar, bestuurder van Passion Works

Passion Works is een Limburgs uitzend- en selectiekantoor opgericht door Sylvia Vogelaar. Ze won onlangs de Unizo Livia Award 2024, een onderscheiding die de beste vrouwelijke ondernemer uit Limburg bekroont. Als groeiend bedrijf staan ze bij Passion Works voor verschillende uitdagingen. Sylvia vertelt je graag zelf welke dat zijn en hoe KLAAR incasso hen hierbij helpt.

 

De uitdagingen van een groeiend bedrijf

“Momenteel is de krapte op de arbeidsmarkt een grote uitdaging in België. Ook bij ons. We merken dat er een beperkt aanbod is van werkzoekenden, maar de vacatures van onze klanten moeten ingevuld geraken. Daarom zetten wij onder andere in op opleidingen voor onze kandidaten zodat we hen optimaal klaarstomen om die vacaturen te kunnen invullen.”

“Hoe wij een verschil proberen te maken? Passion Works is 7 op 7 bereikbaar. Zelfs wanneer iemand bij ons ’s avonds of in het weekend solliciteert, krijgt hij altijd antwoord. We zetten ook in op onze online aanwezigheid en werken aan onze zichtbaarheid op LinkedIn, Facebook en Instagram. We rekruteren zo breed mogelijk.’

 

Van zelf initiatief nemen naar proactieve partner

“De krapte op de arbeidsmarkt is niet de enige uitdaging voor ons als groeiend bedrijf. We merken dat sommigen van onze klanten hun afspraken niet correct naleven. Nochtans maken we altijd duidelijke afspraken over de betalingstermijnen. En toch houden sommige klanten ons aan het lijntje.”

“We werkten in het verleden al samen met een incassobureau, maar toen moesten we zelf vaak initiatief nemen en vragen hoe ons dossier evolueerde. Dat was een complexe manier van werken. Tot ik een aantal jaren geleden Tom en Roos van KLAAR incasso leerde kennen. Intussen werken we met hen samen en dat gaat zó vlot. Ze hebben een klantenportaal waarin we de stand van ons dossier terugvinden en ze antwoorden ongelofelijk snel wanneer ik hen een vraag stuur. Daarnaast informeren ze ons proactief wanneer er iets verandert in ons dossier.”

 

Focus op core business

“In het prille begin volgden we onze debiteuren zelf op, maar dat is enorm arbeidsintensief. Het is niet onze core business en al zeker niet iets wat we graag doen. KLAAR incasso volgt dit daarentegen stipt en nauwgezet op. Zo kunnen wij ons bezighouden met zaken die belangrijk zijn voor ons eigen bedrijf. Het is ook fijn dat ze dit opvolgen zoals wij het zelf zouden doen. Ze lijken wel een verlengstuk van onszelf!”

 

Resultaatgerichte, persoonlijke aanpak

“We werken nu al bijna 6 jaar samen met KLAAR en zijn nog steeds heel tevreden van de samenwerking. Hun persoonlijke aanpak voelt goed aan, we hebben altijd een van hen twee als aanspreekpunt. Ook wanneer ze klanten opvolgen, is dat steeds kordaat en toch professioneel. Je merkt dat ze de kneepjes van het vak kennen en op elke situatie goed inspelen.”

“Ik raad iedereen aan om met hen samen te werken. Ik heb hen zelfs al aanbevolen aan andere bedrijven. Hun aanpak is heel resultaatgericht, meestal heb ik binnen een paar weken ofwel een betaling binnen ofwel een duidelijk zicht op wanneer die binnenkomt. Echte professionals dus!

 

Zit je zelf met onbetaalde facturen? Neem gerust contact met ons op, wij bezorgen je snel een oplossing.

Wil je een snelle afhandeling van jouw dossier? KLAAR Incasso is er voor jou. Contacteer ons vandaag nog en wij gaan meteen aan de slag!
Contacteer ons