B2B-incassobureau

Een goed B2B-incassobureau zorgt dat je onbetaalde facturen bij bedrijven toch nog succesvol weet te innen. Blijft je stapel onbetaalde facturen maar liggen? Schakel KLAAR Incasso in. Wij helpen je om wanbetalers aan te pakken en je openstaande facturen zo snel mogelijk minnelijk te innen. En dat volgens het no cure no pay-principe.

KLAAR: hét B2B-incassobureau

Je bent het beu om achter onbetaalde facturen aan te zitten en hieraan je tijd te verdoen. Dat begrijpen we. Schakel daarom de hulp in van een gespecialiseerd B2B-incassobureau als KLAAR. Met jarenlange ervaring op te teller zorgen we bij KLAAR Incasso dat je onbetaalde facturen snel geïnd worden.

Hoe? De telefoon is ons sterkste wapen, net zoals een goede dosis doorzettingsvermogen en wederzijds respect. We zetten alles op alles om op een doortastende manier snel resultaat te behalen.

Hulp nodig? Bel ons op en we schieten in actie!

Bel ons

Vragen over
een onbetaalde
factuur?

We helpen je
graag verder
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klaar en duidelijk

incassobureau inschakelen

Eerste contact

Jij bezorgt ons de onbetaalde factuur en klantgegevens, we sturen als B2B-incassobureau een eerste aangetekende brief naar je klant. Na de vereiste wachttijd, schakelen we een versnelling hoger.
incassobureau inschakelen

Nauwe en doelgerichte opvolging door incassobureau

We bellen je klant op, contacteren hem/haar zo intens als nodig is via verschillende communicatiekanalen om een concrete betaalbelofte vast te leggen. Komt je klant die niet na? Dan zetten we door tot de effectieve doorbraak.
incassobureau inschakelen

Oplossing binnen 3 weken

Verwacht je binnen 3 weken aan meer duidelijkheid. Zij het de volledig betaalde factuur, de start van een afbetaalplan of merkbare vorderingen bij moeilijke procedures. Weigert je klant elke medewerking? Dan kies jij of we starten met een gerechtelijke procedure. We staan je als B2B-incassobureau ook hierin bij tot het einde.
87%
van onze facturen wordt positief afgesloten.
5
aantal weken van de gemiddelde looptijd van een succesvolle minnelijke case.
85%
van de gevallen betaalt de debiteur/je klant de extra kosten.
1013
aantal klanten, met meer dan 7029 dossiers.

Onbetaalde factuur?

Laad ze hier op!
Klantenportaal